توجه: در حین حذف حساب کاربری روی هیچ دکمهای کلیک نکنید و هیچ اقدامی انجام ندهید، ممکن است چند لحظه طول بکشد.
حذف حساب کاربری به معنای:
اگر محصولات آگهی ایجاد کردهاید، پس از حذف حساب کاربری، آن محصولات دیگر در سیستم ما وجود نخواهند داشت.
پس از حذف حساب کاربری، موجودی کیف پول دیگر در سیستم ما وجود نخواهد داشت.